Nieuwe medewerker SZ Pluimvee – even voorstellen…..

Pok, pok… Weet u iets van kippensector? Nee inhoudelijk niet heel veel, maar daar ga ik graag in de aankomende weken/maanden onder begeleiding van Dineke Rietveld verandering in brengen.

Bij deze wil ik mijzelf dan ook graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Petra Schoenmaker, ik ben 35 jaar en heb 2 kanjers van kinderen en 4 katten. Ik heb jarenlang lesgegeven aan MBO niveau 4 studenten die de opleiding paraveterinair volgden aan Aeres MBO Barneveld, maar kies nu bewust voor een carrière switch. Waarom dan Sociale Zaken Pluimvee? De pluimvee industrie op zich, maar ook de vleesverwerkende pluimvee industrie zijn onderhevig aan veel veranderingen. Het lijkt mij heel mooi om daar deel van uit te mogen en kunnen maken waarin belangen van alle partijen tot uiting mogen komen.

Ik ben erg oplossingsgericht en kan als verbindende factor vaak gezamenlijk met verschillende partijen tot een goede middenweg komen. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans. Ik ga met veel enthousiasme van start!  Mogelijk komen we elkaar gauw tegen, maar als er nog vragen zijn stel ze gerust!

Groeten Petra

Terug naar alle nieuwsberichten

Voorzitter CNV op werkbezoek in de Pluimveeverwerkende Industrie

Lees meer

Uitnodiging Arbomiddag

Lees meer

Vooraankondiging opleiding Bedrijfskeurder Pluimvee

Lees meer

Aankondiging Webinar VLEP

Lees meer

Groei mee met de pluimvee!

Lees meer